Perutusan YDP

Image

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.

Pelawat Laman Web Yang DiHormati.

Syukur Alhamdulillah Kerana Dengan Izin Allah Dan Limpah KuniaNYA Kita Masih Lagi Berpeluang Untuk Berkhidmat Dan Menjalankan Tanggungjawab Selaku Pihak Berkuasa Tempatan Untuk Memberikan Perkhidmatan Kepada Warga Daerah Rompin.

Dalam Usaha Menyampaikan Mutu Perkhidmatan Yang Lebih Baik,Majlis Daerah Rompin Sentiasa Berusaha Untuk Melaksanakan Penambahbaikan Serta Transfomasi Selaras Kehendak Stateholder Yang Merupakan Kepada Kemakmuran Dan Kesejahteraan Rakyat.

Selain Memastikan Pembangunan Kehidupan Dan persekitaran Yang Berkualiti Kepada Masyarakat, Pembangunan Lestari Disesuaikan Selaras Dengan Plan Pembangunan & Stategik Majlis Daerah Rompin.

Majlis Daerah Rompin Komited Dalam Memberi Perkhidmatan Terbaik Selaras Dengan Moto

"KESELESAAN BERSAMA"

Akhir Kalam, Saya Menyeru Kepada Semua Untuk Terus Bersama Sama Majlis Daerah Rompin Dalam Usaha Menjadikan Bandar Rompin Sebagai Bandar Transfomasi Kemajuan Negara.

Sekian Terima Kasih.

Yang Dipertua Majlis Daerah Rompin

Yang Dipertua Majlis Daerah Rompin

DATO` AHMAD NASIM BIN DATO` HAJI MOHD SIDEK

Majlis Daerah Rompin,
26800 Kuala Rompin,
Pahang Darul Makmur.

Talian Am : +609 414 6677 / +609 414 6688

Talian Faks : +609 414 6077

Emel : mdrompin@mdrompin.gov.my

Waktu Operasi : 8.30 pagi - 5.30 petang

Kemaskini Terkini :

  •  Rabu 05 Jun 2024 

Jumlah Pelawat :

001348741

Penafian : Majlis Daerah Rompin (MDR) tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.
Paparan Terbaik : Menggunakan versi terkini Microsoft Edge / Mozilla Firefox / Google Chrome / Safari atau seumpamanya dengan resolusi 1366 x 768 ke atas.

Majlis Daerah Rompinr

MyGov Portal Amiro Technology Sdn Bhd

Dasar Privasi